Vila Ana - Lokacija i plaže

Sunčana Istra – Mediteranska klima, dobra hrana, more i bazen, brojni izleti u zanimljiva mjesta

Lokacija

Villa Ana se nalazi na Fažanskoj rivijeri, u malom gradiću Vodnjanu, a nalazi se nasuprot Nacionalnog parka Brijuni, te samo 10-tak minuta vožnje od antičke Pule koja je idealno polazište za posjet brojnim zanimljivostima i izlete u okolicu.

Predlažemo da obvezno posjetite Brijunsko otočje te pogledate svjetski poznate mumije i sakralne predmete u vodnjanskoj crkvi Sv. Blaža.

Najbliži supermarket udaljen je 100 m, a centar mjesta i restoran 300 m. Vodnjan se nalazi 5 km od Fažane, 6 km od Pule, te 15 km od Zračne luke Pula.

Udaljenost od poznatijih većih odredišta u Europi: 130 km od Ljubljane, 210 km od Venecije, 510 km od Beča, 550 km od Minhena, 560 km od Budimpešte, 610 km od Bratislave

Virtualna šetnja >>

Pula Coloseum
Plaža

Plaže

Villa Ana ima vanjski bazen površine 24 m2 koji nudi mogućnost osvježenja, a hidro masaža zasigurno će usrećiti mnoge goste željne opuštanja. Popločeno dvorište, ležaljke, zeleni travnjak s ljuljačkama i toboganom za djecu pruža ugodan ambijent za odmor za sve uzraste.

Vrt krase stabla mediteranskog voća i kvalitetan namještaj za ležerno odmaranje u prirodi. Sigurni smo da ćete uživati u ovakvom ambijentu!

Ako se želite okupati u moru i osunčati na njegovoj obali, ili upustiti u brojne aktivnosti koje obala nudi, bilo zabavne ili sportske, najbliže plaže nalaze se u Peroju i Fažani, istarskim mjestima udaljenim oko 5 km od ville.